hudy1 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 No i okleiłem srebrną folią uchwyty w/g przepisu Kolegi mawrick. Okleiłem jednak tylko zwenętrzny element.Mam teraz dwukolorową, srebrnoczarną.Bardzej mi się podoba. Kupiłem cienką folię.Taką, z której robi się reklamy na samochodzie i z pomocą suszarki okleiłem.Folię zakupiłem w firmie,która zajmuje się reklamą na samochodach.Jest tańsza niż te z allegro.Odchodzą koszty wysyłki, i kupuje się z metra.Takie firmy są z pewnością w każdym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fender1977 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Udało Mi się usunąć w końcu tą gumę z rączek, machnąłem to papierem ściernym o ziarnistości 150 - 180. Teraz zastanawiam się jak to dopolerować albo czymś natrysnąć, bo nie chcę tego niczym oklejać. jakieś rady ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1ash Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 kurde mam to samo, a czym to zeskrobać? są jakieś środki chemiczne, myśle tez zeby to obszyć razem z kierownicą bo mam namiary na dobrego tapicera hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 czym najlepiej i w miarę szybko zdrapać tą gumę ? może ktoś wstawić fotkę jak to wygląda bez gumy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trisha Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Pisalo powyzej że papierem 150-180, ale na moje oko wydaje sie ze jest za gruby myle sie ??? nie rysuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ponawiam pytanie może ktoś wstawić fotkę jak to wygląda bez gumy ? może przez kolejny rok ktoś odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fender1977 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobra, to ci odpiszę, tak jak pisałem wcześniej ( z rok temu) wywliłem to papierem ściernym 150-180 no i rzeczywiście trochę to zrysowałem, ale chyba można to dopolerwoać, ale mi isę nie chce. Zrobię Ci zdjęcie przez weekend i wstawię ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ok, chociaż w sobote i tak będe oklejał folią termokurczliwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fender1977 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 To weź i zrób po sobocie zdjęcia po oklejeniu też ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Napisze ktoś jak zdemontować te rączki? Bo wyglądają tragicznie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas28 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Z tą folią to niezły pomysł, ja od dawna zastanawiam się co z tym zrobić...kierownicę i gałkę dam obszyć skórą,ale boczków nie chcą obszyć bo nie wiedzą jak ej zdemontować...mam więc pytanko ma ktoś może namiary gdzie zajmują się takim oklejaniem w Bydgoszczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 dla Mnie, oklejanie to nie zbyt dobry pomysł, zrobiłem wyglądało fajnie, ale to tu coś odstaje to tam, tu się skurczy i zawsze rano jest niepewność czy się nie odklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trisha Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja juz sobie z tym poradzilem wystarczy zedrzec ta 1 warstwe papierem sciernym. Nastepnie polerowac wodnym na koncu bez malowania sprobowalem PLAKIEM i przejechac sciereczka efekt super tylko trzeba raz na jakis czas to plakowac, ale nawet bez tego wyglada ok. Duzo lepiej napewno niz to co bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas28 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja chciałem oblepić, ale zdecydował się sam pomalować czarnym sprayem, przeznaczonym do malowania listew zewnętrznych i efekt ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja drapałem paznokciem (bo nie rysze)i bardzo ciepłą wodą, miałem dzień wolnego i ładnie zeszło (troche zabawy) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi