T.Boy Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam! Dziś zdemontowałem przedni błotnik. Zauważyłem ze w górnej tylnej części jest tak jakby „przyklejony”. Co to za „klej” (jak się nazywa)i czy można go gdzieś kupić poza ASO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Masz na myśli tą gąbkowatą masę? Ja tego nie uzupełniałem, po prostu przykręciłem błotnik na swoje miejsce i jest ok, a takie coś dostaniesz na pewno w sklepie z artykułami lakierniczo-blacharskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.Boy Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No dobrze. Ale żeby dostać trzeba wiedzieć co. Może ktoś wie jak to się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 T.Boy, Jak podpowiesz w sklepie o co chodzi to dobry sprzedawca powinien skojarzyć o co idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts