gonski Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 jak dla mnie to są one w bagażniku :) jakby dzieci były niegrzeczne i bym je wrzucił do bagażnika to w sam raz by były,żeby je chronić a tak serio to nie wiem czy to kurtyny czy co bo wcześniej nie mialem więcej niż 2 poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 wcześniej nie mialem więcej niż 2 poduchy dwie przednie, boczne w oparciach foteli pasażera i kierowcy oraz kurtyny. Są jeszcze wersje x8 - wtedy + dwie boczne ponad "nadkolami drzwi" dla pasażerów z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 W ph2 poziom wyposażenia określany jest jako Expression. Elementy wystroju: • Lusterka boczne w kolorze nadwozia • Zewnętrzne klamki drzwi w kolorze nadwozia • Listwy ochronne nadwozia w kolorze szarym • Kołpaki Bahamas 15” • Tapicerka materiałowa ciemnobeżowa • Tarcze zegarów bursztynowe • Relingi dachowe w kolorze czarnym (wyłącznie Grandtour) Szczegółowy opis w pliku. wyposazenie2_m2_ph2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonski Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 czy to oznacza ,że : alize<business line<expression<dynamique ? ja nie mam w expession kierownicy skórzanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Może i zgadza się to co podał Kataryniarz, ale... To co wkleił tyczy się fazy 2 a my mówimy o pierwszej. Wg Eurotaxu moja Megi zawiera wszystko co ma wersja Confort Expression + lakier metalik, czujniki ciśnienia i instalacja GSM. W poniedziałek w pracy sprawdzę co ma faza 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 MiszaElk już ustaliliśmy, że chodzi o ph2: wszystko wskazuje na to ,ze mam phII 2006 gonski dokładnie tak są stopniowane poziomy wyposażenia od najniższego (alize). U mnie też nie ma skórzanej kierownicy - była jako opcja. Katalog nie zawsze pokrywa się z rzeczywistością, można było różnie konfigurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 MiszaElk już ustaliliśmy' date=' że chodzi o ph2: wszystko wskazuje na to ' date='ze mam phII 2006[/quote'] Sorki, przegapiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonski Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 jeszcze dokladnie nie wiem co mam, jakie wyposażenie itp bo zawsze brakuje czasu no i nie przedstawiłem swojej megi na forum ale wstawiam link do pierwszych zdjęć robionych na szybko na parkingu http://www.garnek.pl/gonski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi