garfie Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Po zimie zauważyłam, że wycieraczka kierowcy wykonuje mniejszy ruch niż wcześniej. Dokładnie chodzi mi o to, że po lewej stronie pozostaje więcej niewytartej szyby i nie schodzi tak nisko jak wcześniej. Na drugiej wycieraczce chyba też jest taka przypadłość(ona jest mniej ważna). Czy można coś zrobić, żeby poprawić działanie wycieraczki. Proszę tylko nie pisać śmiesznych odpowiedzi o przesunięcie na trzpieniu w górę, bo wtedy będzie mi na szybę wchodzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcm00 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 może na mechanizmie jest jakaś regulacja, albo na silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Urban94 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Może odkręć ramiona i przestaw je o pare ząbków.. ;-) Imho chyba się silniczek z lekka przemieścił w mocowaniu... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garfie Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Właśnie zastanawiałam sie czy na silniku lub mocowaniu sa jakies regulacje. Licze ze jeszcze ktos bardziej obyty z mechanika sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts