Koza Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam, czy ktoś orientuje się jak można zdemontować lewą przednią kratkę nawiewu w celu naprawy "lotek" powietrza ? Odpadła mi jedna lotka oraz dźwigienka, która steruje lotkami prawo-lewo. Wszystkie elementy leżą w kratce lecz nie wiem jak wyciągnąć nawiew aby się do nich dostać. Czy jest jakaś metoda, która nie opiera się na demontażu połowy deski rozdzielczej. Próbowałem już ciągnąć nawiew (myśląc, że jest mocowany na jakieś zaczepy) ale nic z tego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Koza, weź płaski śrubokręt i lekko nagnij kratkę tam, gdzie jest oś obrotu. Te kratki są tam na wcisk, po podważeniu wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koza Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 OK dzięki, jutro spróbuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts