danielzr Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam, mam zamiar zamontowac instalację w Meganie 1,6 po komentarzach zdecydowałem sie na STAG300 Zaproponowano mi cenę 2800 PLN. Czy jest to cena ok. Dodam że osoba która montuje instalacje to znajony znajomego (jeszcze nie znam szczegółowych elementów: wtryski, itp.) Może jesteście w stanie polecic zaufany warsztat w okolicach Gdańska lub Tczewa? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudyk Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ja płaciłem za Stag-a 4 2400zł. Ale u ciebie w regionie te 2800 to pewnie dobra cena A co do zestawu to słyszałem ze polecają do naszych silniczków stag 300-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 danielzr, bez wiedzy o proponowanych komponentach, nie da rady wypowiedzieć się o cenie. Stag300 to tylko elektronika, czyli powiedzmy 1/3 ceny instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts