pizza Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Prośba o sygnał osób planujących w najbliższym czasie trasę Warszawa-Śląsk lub ogólnie w tamtym kierunku. Chodzi o zabranie dla janiol13 4 szt. felg które miałem zawieźć mu do Krzepic ale w obecnej sytuacji nie ma takiej możliwości. Jezeli ktoś dysponuje mozliwosciami to proszę o kontakt na PW. Rzeczony ładunek spoczywa na południu Warszawy (Wilanów, Powsin), mieści się do bagażnika Scenika II. Temat uzgodniony z meganecoupe02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jeśli mogę podpowiedzieć, to warto zatrudnić kuriera. Koszt przesyłki 25- 30 zł. Paczka z 4 felgami nie przekracza wagi 30kg, a wymiary to około 40x40x80cm. Sam taką przesyłkę wysyłałem i odbierałem. Ja kożystałem z DHL, a tu inna firma: http://www.kurier-polska.com.pl/?gclid=CIa...CFUqU3wodtXfFIQ Przesyłki także ubezpieczone tu do kwoty 10.000 w cenie usługi, w DHL za dodatkową opłatą 2 zł. Szkoda czasu na szukanie okazji transportu za takie pieniądze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 pójdzie kurierem ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 są już firmy kurierkie które biora groszę za usługi... ostatnio mi gościu paczkę przysłał waga 97kg koszt 98zł a mi sie wierzyć nie chciało. Myslałem że ma umowę podpisaną a on do mnie że nie to taki tani kurier... to taka paczka z 4 felgami to z 30zł u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 kbarann, no faktycznie 30zł to taniej jak 25zł razem z ubezpieczeniem w firmie do której link wkleiłem. :roll: sorry za moją ignorancje ale ja nieuczony jestem, tylko zawodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Polecam www.4logis.pl - usługa świadczona jest przez DPD, a paczka jest ubezpieczona do 5000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 kbarann, sprężynki poszły za 20zł z groszami (poczta polska) wiec wierzyć mi się nie chce żeby za 4 koła(R17) wzieli 30zl :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Do listy firm zajmujących się pośrednictwem w realizacji zamówień kurierskich warto dodać również serwis: http://kurjerzy.pl/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 WoofeR, Ciekawa strona ;) Na pewno się przyda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 jeśli 4 felgi ważą poniżej 30 kg, i zapakujesz je w jedną paczkę to taki jest koszt wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Poszły i można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Zamykam, gdyby ktoś chciał kiedyś dopisać proszę o kontakt z administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi