pejus1982 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Tydzień temu kupiłem Megane z 2004 r. Bratu bardzo się spodobała i też zaczął poszukiwania takiego egzemplarzu. Co sądzicie o tym egzemplarzu?o tym egzemplarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nimrod32 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dziwnie mały przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Może ktoś tylko po mieście jeździł. Skoro był serwisowany w ASO, to łatwo to sprawdzić. Poza tym krajowy, od pierwszego właściciela - ciężko o takie egzemplarze. Jak dla mnie warty uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 co do przebiegu to ja mam date pierwsze rejestracji 30.12.2005 i przebieg 53k ;) - jesli robiony w ASO to do sprawdzenia - ja bym przyjrzał się jednak dokładnie temu egzemplarzowi ponieważ uważam że cena jest bardzo dobra - za dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejus1982 Napisano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cena jaka została ustalona to 19,5kzł. Jutro brat jedzie po to auto. Facet sprzedaje bo kupuje Megane III coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts