hagi84 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 witam. W mojej megi zginęła mi zaślepka od relingu prawego przednia. czy to można gdzieś kupić ? pozdrawiam Zdjęcie jest poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 dołączę się do pytania bo też mi dwie zaślepki brakują na prawym relingu, przednia i tyla, a wersja do Ph II jeśli coś sie zmieniło z relingami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawisnia Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Koledzy, ja rok temu kupiłem cały komplet takich zaślepek w ASO koszt ok 20 PLN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi84 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 zamówiłem takie zaślepki w ASO. Sprawa kosztowała mnie 18pln za trzy sztuki do jednego relingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkf Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam! Dzięki kontaktowi otrzymanemu od użytkownikia "hagi84" (wielkie dzięki !) zamówiłem w ASO zaślepki. Kosztowały 18 zł za stronę (w komplecie są 3 sztuki). Podaję numery katalogowe dla Renault Megane II Grandtour reling koloru czarnego: 77 01 208 009 - lewy reling 77 01 208 010 - prawy reling Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSCAR Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam, W zeszlym tygodniu zakupilem komplet 3 szt na prawą stronę w tej chwili koszt w aso 58zl (wrocław - ul. sienkiewicza). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 odświeżę temat zaślepek a mianowicie czy ktoś może podać numery katalogowe tych zaślepek relingów ale srebrnych nie czarnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 panowie pomóżcie. W ASO nie potrafią znaleźć kodu srebrnych zaślepek do relingów a ja jeżdżę bez zaślepek bo ktoś mi je ukradł. Seryjnie miałem czarne które wymieniłem już dawno na srebrne dlatego po nr. VIN ich nie znajdą w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi