Techniacz Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam, wczoraj ktoś mi wysłał linka, że niby jak się zarejestruje 20 osób to się dostaje skittlesy. Bawił się ktoś w to już ? Kiedyś dostałem kartonik snickersów, ale to przez jakieś kody wpisywane w internecie z opakowań po snickersach ;) http://www.tryfreecandysample.com?i=222374 Oczywiście wchodząc z tego linka, nabijacie mi te 20 odwiedzin (trzeba podać maila, a potem spisać sobie swój pin), ale potem dostajecie swój link, który możecie przesłać dalej znajomym. Jak zbiorę 20, to mogę zmienić link w tym temacie na link kogoś i przy okazji napiszę czy naprawdę dają te skittlesy ;) Pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 No to smacznego, masz moje kliknięcie ;) Podzielisz się przy okazji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dzięki ;) Jeszcze 2 wpisów mi braknie, także jak będę je mieć, to napisze czy to ściema, czy nie ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jeszcze 1 klikniecie Ci załatwiłem ;) (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 kliknęłem... ;) Teraz możecie na mojego linka http://www.tryfreecandysample.com?i=235422 dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ostro wyklikałem Wam te słodycze 8). Ale czy nie obawiacie się, ze to strona do zbierania e-maili? Dziwi mnie przede wszystkim to, że nie jest to podstrona producenta Skittles (taki off-top). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 You must complete ONE survey before you can specify your delivery address for your FREE Sample bag of Skittles.Sorry, There are no surveys available to your country at this time. Please try back later. To by było na tyle, jeśli chodzi o darmowe łakocie... Mimo to dziękuje wszystkim, za kliknięcia ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 hehe, może kiedyś zrobią zrzut skittlesów nad Polską ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 poprzednie wyklikane, podaje swój link ;) http://www.tryfreecandysample.com?i=260227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 polemnik, masz moje kliknięcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 polemnik nie chcę Cię martwić, ale przeczytaj mojego posta wyżej. Niestety, nie dostaniesz darmowych skittlesów :/ Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Techniacz, a mógłbyś to przetłumaczyć na jakis bardziej kulturalny język...ja po angielski nicht fersztejen ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Pierwsza część mówi o tym, że trzeba wypełnić pola formularzu z jakimś badaniem aby dostać skittlesy. Po czym następna informuje nas, że przepraszamy ale w chwili obecnej nie ma dostępnych badań dla Twojego kraju. Prosimy spróbować później. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 nie dostaniesz darmowych skittlesów :/ Za to cwaniak, który Was wkręcił dostaje od każdego "napaleńca na darmochę" 20 pewnych adresów do rozsyłania spamu i cholera jeszcze wie do czego. (trzeba podać maila, a potem spisać sobie swój pin) I to bez problemu i krzyku o ochronie danych osobowych, inwigilacji w necie i upierdliwym rozsyłaniu spamu. Jak to mówią: naiwnych nie sieją, sami się rodzą. ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 E tam gojgien ja mam taki mail do spamu przeznaczony ;p Zawsze warto próbować, a nóż kiedyś się uda ;) Pzdr ;) Ps. na razie spam nie przychodzi ;) EDIT: żeby nie pisać ciągle, ten tekst z mailem do spamu to był żart... A wszystkich, którzy przeze mnie kliknęli, z tego miejsca chciałem serdecznie przeprosić, jeśli z tego powodu będą mieli jakiekolwiek problemy lub niedogodności związane z używaniem poczty, choćby w postaci spamu. A tak jeszcze co do pinu, nie odbiera się go mailowa, a wyświetlany jest na stronie. Na maila nic nie przychodzi. To tak gwoli ścisłości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi