P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zresztą ma być wprowadzony całkowity zakaz palenia wewnątrz pojazdów samochodowych to i ten problem sam sie rozwiąże. Sam jestem nałogowym palaczem, ale jakoś nigdy nie palę w samochodzie i nie pozwalam innym na to. Jak mi się chce palić to po prostu staję na jakimś parkingu i palę. Jak nie ma gdzie sie zatrzymać to nie palę aż się nie zatrzymam i nie wysiądę z auta. Ostatnio nie pozwoliłem zapalić moje mamie w moim samochodzie :-P powiedziałem, ze jak chce palić to się zatrzymam. Niech sobie pali w swoim, a nie w moim aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYDERYK Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 WITAM czy ktos moze mi podac kilka wskazówek odnosnie wymiany filtra przeciwpyłkowego (gdzie jest jak go zdemontowac )itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba__s Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Jeśli ten węgiel coś zadziała to nie po to by kasować dym papierosów bo nie palę, tylko dlatego że jeżdżę po mieście i ruszanie spod świateł razem ze starym dymiącym ikarusem nie należy do najprzyjemniejszych chwil. Jak już założę nowy filtr to opiszę odczucia z wewnątrz kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fryderyk ! a zajrzałeś na http://megane.ruzam.pl/viewforum.php?f=36 do "ważne tematy" poz 3 ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi