tomaszdem Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Cześć proszę o pomoc; podjechałem do mechanika gdyż coś mi prawie zawsze zaskrzypi gdy odpalam auto i gdy je gasze. Mechanior powiedział żeby się nie martwić bo poprostu przy odpaleniu siła jest tak duża że jakiś tam pasek może zaskrzypić i tyle. Zastanawia mnie tylko to, że jakby bylo faktycznie wszystko OK to by nic nie skrzypiło? Jechać do innego mechanika cz dać spokój? Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opielowski Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Przy gaszeniu i odpalaniu, czasami wydaje dźwięki niesprawne koło dwumasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaqs Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 jak mozna by opisac ten dzwiek ktore wydaje kolo dwumasowe krotkie dlugie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts