qwertx01 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jednak białe podświetlenie wygląda super!! Chyba najbardziej mi się podoba! Ale mam pytanie: Czy obwódki zegarów są przyklejone do szybki czy tylko na wcisk? Bo mam takie jak troszkę wyżej wkleił EnD a chcę je przemalować na takie jak ma Lewy. Lepiej to zrobić jakimś lakierem, folią czy moze jakieś inne patenty macie?? Moze odrazu bym pociągnął klamki, rączki i ten pierścień rzy dźwigni biegów;-) Tylko zastanawiam sie czy srebrny mat czy chrom błyszczący. -jakie są wasze opinie, może ktoś się już tak bawił...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 qwertx01, tu znajdziesz małe co nieco http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10333...uminiowe+polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertx01 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A tak, widziałem ten temat ale to nie jest do końca to co mnie interesuje. Ale dzięki za zainteresowanie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam odnowie temat , chciałbym w swoje Megane zmienić zegary bo już nie mogę patrzeć na to martwe 7 tys. Na początku kupiłbym te zegary gdzie jest wyskalowane do 5 tys. (przed liftem) Następnie chciałbym zmienić tarcze na podobne do tych Czy po zmianie licznika z 7k obrotów na ten z 5 nie będzie przekłamania na liczniku na obrotach ? Widziałem dużo projektów czy kto znalazł firmę która robi wydruk zbliżony do ogrinału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 odgrzebie temacik ponownie... co z projektem? padł totalnie? co sądzicie o tych drukowanych wg. JAZELa... jeździ ktoś z tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Myślę, że temat jest dość ładnie wyczerpany, i już kilka osób z forum, w tym ja, mamy liczniki własnego autorstwa :) Czego konkretnie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 chodzi mi o to czy jesteście zadowoleni z tego "domowego drukowanie" czy nic nie prześwituje, nie błyszczy się, generalnie ile brakuje im do oryginału... czy jest ktoś kto mógłby wykonać dla mnie takie tarcze oczywiście odpłatnie :) dokladnie chodzi mi o takie jak Jazel ma... zapomniałem dodać że posiadam 5 drzwi a jazel ma chyba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 U mnie prześwituje, tak jak to zaprezentowałem bodajże 2 strony wcześniej, jednak przyzwyczaiłem się już do tego. Fakt, może kiedyś będę to drukował kolejny raz i sklejał, ale jak na razie w to wątpię:) A chęć wykonania odpłatnie od a do z to bym proponował tutaj wrzucić http://megane.com.pl/kupie-vf12.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 koledzy, a może ktoś z Was ma wzorek dla MIIphII 1,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 na razie mam 2 wersje i chyba obie zrobię , podparłem się waszymi..:), i teraz mam pytanie jak to wyskalować do oryginalnej wersji? zegary_projekt_7k_2w.tif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Chętnie się podłączę pod projekt :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 podparłem się waszymiNawet poznaję mojego kombiaka na środku ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Pomoże mi ktoś to zeskalować? zegary_projekt_7k_2w___Kopia.tif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Czy Ty chcesz tego tifa drukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nie no, kolega z drukarni się tego podjął i chce wyskalowany projekt... im szybciej mu to dam tym szybciej to zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi