Basenji Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A czy problemem nie będzie samochodzik z kołami i drzwiami? W oryginale jest inaczej a na tym co proponujesz funkcje mogą nie działać. zdrówko :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) to zalezy jaka masz wersje zegarow. jest ich kilka, najbardziej popularne to z jednym wyswietlaczem (jak moje) lub z dwoma, jesli ktos ma np czujniki cisnienia w oponach i pokazuje im, ktore konkretnie drzwi sa otwarte. zrobilem 4 wersje zegarow, by zaspokoic wszystkich ;) okragla dziura nad napisem SERVICE jest kompletnie niepotrzebna w obu wersjach, dlatego zostala wyeliminowana. dodatkowo wprowadzilem pare drobnych zmian kosmetycznych i technicznych. jesli ktos ma jakies sugestie prosze pisac na PW lub w odpowiedziach ponizej ;) Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 jak pisałem wcześniej, mnie się podobają, fajnie że jest też wersja wyskalowana na 7 tyś obrotów - dla każdego coś miłego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 teraz mam pytanie do ludu. czy ktos bylby chetny na takaie zegary? pytanie o tyle istotne, ze w rozmowach z firmami poligraficznymi moze cos wynegocjuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 bardzo fajne budziki.jakim programem edytowales te wzory??nie jestem zbyt biegly w tych sprawach, a chcial bym pokombinowac z dopasowaniem tego wzoru do tarcz zegarow z MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Corel jak mniemam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 MrTea robil juz takie tarcze do MI (btw w corelu),ale koledze DrNO jakos ladniej to wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja jestem chętny na takie tarcze. Wersja 7kkm. BTW - nie dasz rady dorobić samochodzikowi otwartych drzwi? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) jakim programem edytowales te wzory? corel draw nie dasz rady dorobić samochodzikowi otwartych drzwi? nad tym bede siedzial w ten weekend. prawdopodobnie z tego wyjda 4 kolejne wersje :] [edit:] dorzucilem jeszcze pare wersji "autka" na srodku w wersji bez wyswietlacza. przy okazji sklecilem taki maly KONFIGURATOR bardzo na kolanie, wiec sie nie czepiajcie :] Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja obstawiam "nowe autko open". Tyle tylko, że drzwi od strony pasażera powinny być sporo mocniej otwarte ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 postaram sie to zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 I jak idą prace z zegarami? jeżeli nie byłoby za drogo i ktoś by mi to zamontował może byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 MrTea robil juz takie tarcze do MI (btw w corelu),ale koledze DrNO jakos ladniej to wyszlo. ano robiłem w corelu do MI ale projekt to jedno a dobre wykonanie drugie... Wiadomo że w domu na drukarce nie wyjdzie nam taki efekt jak oferują fimry np. Moman Projekt do MII zawsze będzie wyglądał gdyż tam mamy na blacie z zegarami odrazu kontrolki itd W MI tego nie ma i sa tylko zegary... A to mój efekt finalny... Szkoda że póki co tylko na komputerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jeśli nie znacie nikogo kto by wam wydrukował profesjonalnie na foli zegary to zagadajcie do tego kolesia rozmawiałem z nim, nie ma problemu tylko trzeba mu przesłać projekt który DrNO zrobił w corelu + skan 1:1 orginalnej tarczy. Myśle że jak nas bedzie więcej to i taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ja juz znalazlem typa, ktory by sie podjal, zrobilem swoj projekt (przerobilem projekt drno), ale nie mam czasu sie tym zajac... Chyba dopiero za tydzien bede mogl zaczac o tym myslec od poczatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi