DrNO Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 byli, zobaczyli, zrezygnowali. wycinanki tez umiem zrobic. ja to chce prof wydrukowac, najlepiej sitodrukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 heheh... Rozwaliłeś mnie ... jak badziew to pewnie ze lepiej odpuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 nie, nie badziew... tylko nie spelnia moich wygorowanych oczekiwan... zreszta moj projekt jest troche bardziej skomplikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Od tego czekania to mi w końcu wskazówki na zegarach zwiędną... :-| :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Moja juz ma tak dosc, ze zaczela ospale do setki wedrowac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Moja jest cfana. Po ostatniej zabawie z podświetleniem ściemnia mi, że jadę o dychę szybciej, niż naprawdę. Nawet jak stoję, to pokazuje mi dziesięć. Zarzeka się, że nie zaprzestanie strajku dopóki tła ładniejszego nie dostanie. Co gorsza, do protestu przyłączyły się też wskazówki temperatury i - o zgrozo - poziomu paliwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 o poziom paliwa nie musisz sie martwic, nawet jak zdejmiesz wskazowke bedzie brzeczec jak wskoczy na rezerwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wstepnie zrobilem tak: Metoda powiedzmy domowa... Koszty - 10pln. Jest to calkiem estetycznie wykonane, jestem mega zadowolony, ale to jeszcze nie to. Jak znajde odpowiednia folie/cienka plexi to mam plan jak dojsc do perfecji (w sumie to jest prawie perfect - troche sie blyszczy, a zalezy mi na macie). Na chwile obecna zrobilem to tak: 1. dwie sztuki folii (takiej jak na rzutnik) - na nich drukujemy dwa razy wszystko co na czarno drukarka laserowa (w moim przypadku w drukarni - 8pln) - dwie sztuki potrzebujemy, poniewaz jedna delikatnie przeswituje. 2. sklejenie obu folii klejem uhu 3. podklejenie bialym papierem o malej gramaturze tego co biale, a czerwonym tego co czerwone. 4. ikonki ktore maja byc niewidoczne zostaly wydrukowane na kolor black 60%. Troche jestem poklejony, ale zadowolony. W samochodzie tez sie swietnie prezentuje, przepuszcza swiatlo tak jak powinno etc. Zdjecia podswitlonego wkleje we wtorek, bo wtedy bede mial wymienine na bialo-cerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak się błyszczy, to może prysnąć matowym w spreju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no ladnie ladnie mozesz wrzucic link do plikow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 O pliki snap musisz prosic DrNO. On odwalil 3/4 najgorszej roboty - wszystkie ikonki, odpowiednie zeskolowanie etc. Ja jego projekt przerobilem sobie tylko na swoje potrzeby. A do jego plikow nie mam zadnych praw ;-) Jak chcesz grissley prysnac sprayem, zeby nie zamalowac cyferek/ikonek? To trzeba albo na ploterze tnacym, albo sitodrukiem. I tak chce zrobic - musze dorawc tylko odpowiednia gruba matowa folie/bardzo cienka plexe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 jazel - przezroczystym, matowy lakierem bezbarwnym w spreju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No chyba, ze przezroczystym - true Niemniej ja narazie nic z tym nie bede robil. Jak bede mial wiecej czasu zrobie to juz tak super pro. narazie jest wystarczajaco dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 lakiery bezbarwne sa blyszczace a nie matowe, przeciez uzywa sie ich zeby nablyszczyc a nie zmatowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 lakiery bezbarwne sa blyszczace a nie matowe (...) aleś palnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi