marcin_n4 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Czy ktoś może mi pomóc od dłuzszego czasu pojawia mi sie blad P0443. Myślałem że jest to związane z LPG pojechałem ustawić i dalej to samo. Błąd się pojawia jak rusza się samochodem a jeśli wykasuje błąd jak jest ciepły silnik to błąd się nie pojawi. To co udało mi się wyczytac może to być zwiazane z przepływomierzem lub elektrozaworem ale nie chcę wydawać zbędnie kasy na te elementy. Czy może mi ktoś pomóc i dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nel Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 P0443,"Układ odprowadzania par paliwa, obwód ster.zaworu oczyszcz. - usterka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_n4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ok. ale od czego zacząć diagnostykę i usuwanie tego błędu? [ Dodano: 2010-06-02, 23:26 ] Są jakies pomysły na rozwiązanie tego problemu? [ Dodano: 2010-06-04, 17:21 ] Odczytałem nowy błąd którego nigdzie nie idzie znaleźć P045B. Ma ktoś opis dla tego błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts