andrzejisko Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 witam mam taki problem wymieniłem koło zmiennych faz w megi 1.6 16v i od momentu wymiany koła spalanie mocno skoczyło dodam że miałem nadzieję ze wymiana koła doda mu troche mocy ale nie widać różnicy poza spalaniem wcześniej po resetowaniu komputera (po tankowaniu średnie spalania wychodziło w granicy 8 litrów teraz w okolicy 11 litrów żeby nie było że sugeruję sie tylko komputerem fizycznie na zbiorniku moge zrobić mniej kilometrów a jak już pisałem miałem nadzieje ze bedzie wieksza moc bo oło było walnięte i że spalanie raczej spadnie a nie wzrośnie co może być przyczyną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 u mnie po wymianie kzfr rowniez wzroslo spalanie - na poczatku szukalem przyczyny w rozrzadzie a potem dalem sobie spokoj - teraz standardem jest 10-9,5 po miescie (a bylo zawsze ponizej 9) :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts