bowie Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, czy można liczyć na forum na kanał RSS? Sprawdzanie każdego tematu w poszukiwaniu czegoś nowego i interesującego jest żmudne. Pewnie nie tylko ja wolałbym podpiąć forumowy RSS do outlooka. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jeżeli oprócz Ciebie pojawią się osoby zainteresowane RSS to go uruchomimy. Czekam na odzew innych userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jak dla mnie może być :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Lukas.s, A choć używasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jeżeli oprócz Ciebie pojawią się osoby zainteresowane RSS to go uruchomimy. imho, NOWOCZESNE forum powinno mieć RSS, bez względu na ilość użytkowników... po uruchomieniu warto byłoby napisać słówko jak z tego korzystać, a z pewnością ilość użytkowników się gwałtownie zwiększy, RSS jest po prostu super wygodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Lukas.s, A choć używasz ;) Jakbym nie używał to nie pisałbym na darmo posta :-P Tylko ja dla odmiany korzystam z RSSa w FFoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja mogę mieć czytnik RSSa na pulpicie, ale nie jest to mój ulubiony gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Też jestem za wprowadzeniem RSS z listą tematów w danym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Daje temat jako polecony, zobaczymy czy są jeszcze inni zainteresowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Brak zainteresowania, temat na razie odkładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Możesz wytłumaczyć dlaczego nie można włączyć RSS mimo niewielkiego zainteresowania? RSS może nie jest bardzo poularne, ale jak już ktoś spróbuje, to korzysta, bo to jest MEGA WYGODNE. Wydaje mi się, że gdyby coś takiego było udostępnione wraz z instrukcją, to ludzie by korzystali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kolego bowie, proszę nie uogólniaj. Ja np. spróbowałem, ale nie kontynuowałem korzystania, bo taka opcja mi się po prostu nie podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 moje zdanie jest niezmienne: nawet jeśli będzie jeden użytkownik, to RSS powinien się pojawić, bo lepiej oferować użytkownikom więcej funkcjonalności niż mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 bowie, forum nie ma wbudowanej funkcji "RSS". Ale trochę pogrzebałem i wrzuciłem na serwer specjalnie dla Ciebie: www.megane.com.pl/rss.php - potestuj i daj znać. Jak będzie OK to dam na stronie głównej linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 No w końcu Admin dał sie przekonać... RSS śmiga jak ta lala, już nie muszę zaglądać po kolei do każdego działu, by sprawdzić czy jest coś nowego, teraz mam wszystko w jedym miejscu, od najnowszych postów do najstarszych. Zaje... fajnie Dzięki! ps i zachecam innych do korzystania z RSSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi