NEFRYT Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam zdemontowałem dzisiaj schowek i nie wiem gdzie jest filtr przeciwpyłkowy chciałem odgrzybić klimę i wymienić filtr i nie mogę go zlokalizować proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos18 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Filtr jest na samym dole po lewej stronie.Taki biały plastik bedzie wystawał i trzeba go wysunąć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam70 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam.Skoro masz zdemontowany schowek po stronie pasażera,to masz dostęp do filtra.U mnie była obudowa cała czarna i wystawały dwa uchwyty za które można złapać i go wyciągnąć.A kupując filtr z filtrona masz tam instrukcje z zdjęciami krok po kroku.Na pewno dasz sobie radę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEFRYT Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dziękuje teraz go znalazłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts