wopa Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Dzisiaj pojawił mi się sygnał w momencie zapalania silnika. Wygląda to następująco: przyciskam Start ,silnik startuje i pojawiają się 3 krótkie sygnały. Wszystko potem działa normalnie, nic sie nie swieci, nie ma zadnych komunikatów, drzwi zamknięte, paliwo full Czy ktoś z was spotkał takie coś? A jak tak to co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 wopa, gdzieś ktoś już pisał o takim przypadku na forum tylko kurcze nie mogę tego znależć :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wopa Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 ja tez szukałem ale nie wiem jaki mogłby być tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 powiem ci gdzie to bylo bo sam tak mialem i bylem autorem ->> tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnTurek Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Jaki wniosek? Blokada tylnych drzwi? wopa, czy możesz to potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wopa Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 czy możesz to potwierdzić? Chcialem opisac co sie stalo, ale widze ze wniosek jest prawidlowy. Ale zanim zaglądne na twój post opisze co u mnie sie stalo. Zablokowala się blokada tylnych drzwi używana dla bezpieczeństwa dzieci..W moim przypadku wystarczylo kilkakrotnie włączyć i wyłączycz blokade. Dziekuje za odpowiedź a teraz zaglądną do twojego posta athlon......po przeczytaniu potwierdzam ze u mnie takze wystapil ten problem po rozlaczeniu kostem od drzwi. Dzięki . Temat zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts