rafalz Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Cześć Odebrałem swoje Megane III Coupe i zastanawia mnie o czym informuje jeden ze wskaźników na cyfrowym wyświetlaczu, nie mogę tego znaleźć w broszurze dodawanej do auta. Może ktoś się orientuje? Czy to temp. płynu chłodnicowego? pozdr. r.z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 A nie jest to zwykłe oznaczenie "czerwonego" pola dla wskaźnika temp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 zwykłe oznaczenie "czerwonego" pola zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Uprzedzajac nastepne pytanie - po lewej stronei pod obok kierownicy jest potencjometr to regulacji natezenia jasnoci wyswietlacza (i reszty oswietlenia na desce). Bez tego w nocy niezle daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalz Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Uprzedzajac nastepne pytanie - po lewej stronei pod obok kierownicy jest potencjometr to regulacji natezenia jasnoci wyswietlacza Tak, tak to wiem Dzięki za odpowiedzi. pozdr. r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Podłącze się pod temat o liczniku. Czy u was też tak mocno rysuje się "szkiełko" od licznika cyfrowego?? Jest to zrobione z jakiegoś tandetnego plexi, który strasznie się rysuje. Może wiecie czy da się je wymienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi