marr29 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 czy w MIII zastosowano łańcuch zamiast paska rozrządu w silniku 1.6 benz.? Poniżej link do ogłoszenia, chodzi o element widoczny na ostatnim zdjęciu - jest to ewidentnie jakiś łańcuch. http://allegro.pl/show_item.php?item=1099427616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Rozrząd w misce olejowej? Wydaje mi się, że to jest napęd pompy olejowej. Łańcuch jest w 2.0 dCi jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 marr29, totalna bzdura. MIII 1,6 to ten sam motor co w MII. Zdecydowanie nie ma tam łańcucha tylko pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 zgadza się w 1,6 jest pasek rozrządu - łancuch jest w 1.4TCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 'take it easy', panowie, MIII to dla mnie "UFO", ja jeszcze jeżdżę powozem Renault19 z 1990r. oraz MIphI. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi