EnD Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Uszkodził mi się jeden z głośników w samochodzie. Nieco się pourywało... Zdjęcia defektu: W jaki sposób to naprawić? Lutować, podkleić taśmą izolacyjną? To i to? Jakieś inne, domowe, sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohamet Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 hej są różnego rodzaju żywice może to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Żywice z tego co wyszukałem to do dystansów zamiast mdf. "Naprawiłem to" kropelką i cyną - testowo działa, za chwilę będę go z powrotem w aucie montował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Polutuj ten prawy kabelek, wygląda jakby był trochu naderwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Poprawiłem go na tyle, że lepiej już w sumie z moimi umiejętnościami tego nie zrobię Idę zamontować, i zobaczymy, czy sprosta fali dźwięku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi