balbina Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie wiem z jakiego powodu usunieto moj poprzedni watek. Czy forum jest zarezerwowane wylacznie do osob mieszkajacych w Polsce? Nie mam polskiej wersji jezykowej w swoim komputerze a pisanie z wstawianiem symboli z Word'a lub innego programu jest zbyt uciazliwe. Jesli mimo to moj watek zostanie usuniety prosze powiadomic mnie o tym jaki byl tego powod a tym samym usunac moje konto. Witajcie! Nie wiem czy ktos juz zglaszal problem z odpalaniem gdy przod samochodu jest ciut nizej od tylu. U mnie ten problem sie pojawil. Gdy samochod stoi na rownej drodze pali bez problemu. Ma nowy akumulator i wszystko jest jak trzeba. Jednak gdy przod samochodu jest odrobine nizej nie zawsze pali. Czesto jest tak, ze odpali, pojawia sie metaliczny dzwiek i gasnie. Przy ponownym odpaleniu najczesciej jest o.k. Silnik pracuje rowno i tylko w czasie jazdy gdy dodaje gazu zachowuje sie jak automat i potrzebuje czasu na zmiane predkosci. To chyba jednak moze miec cos wspolnego z instalacja gazowa (a moze sie myle?). Czy ktos wie co moze by problemem? Gdyby to byl rozrusznik to chyba zawsze bylby problem a nie tylko na spadkach powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 balbina, Widno ktoś uznał że niezgodnie z regulaminem forum. W profilu jest taka opcja SKĄD Jakbyś dała właściwy wpis a nie " Skąd: bbbbbbb " to nie byłoby pewnie problemacji Poczytaj też tematy o problemach z odpaleniem Nie chcę wprowadzać w błąd ale o takowym przypadku też już gdzieś czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi