P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Połączone. Następnym razem, kolego Coshi użyj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Odkopię trochę temat. Powiedzcie czy kupując zestaw navi powiedzmy carminat 8000 mogę potem plug&play zmienić sterownik na carminat informee 2 lub carminat 3 zenrin? Chodzi mi o to czy wiązki są te same i czy na tym oryginalnym wyświetlaczu to pójdzie? W tej chwili nie mam jeszcze nawigacji, ale rzymski sąsiad rozbił Megi II i będę mógł mieć tanio navi, z tym, że nie wiem jeszcze jaki to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adyb123 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) szanowni koledzy proszę o pomoc okazyjnie dostałem Carminat Informee 2, chciałbym to podłączyć do megane II Ph I wiązka łącząca moduł wysuwania ma obcięte część kabli żółta kostka ma komplet kabelków obcięte są 4 kable czerwony niebieski szary i czarny jak to podłączyć aby daszek wysunął się do góry. Nadmieniam że chciałbym spr czy daszek się otworzy Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 20 Grudnia 2016 przez adyb123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi