gregi8686 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam wszystkich, mam dosc powazny problem zakupilem Megane w Cabrio 2006r, i do tej pory cieszylem sie nia pelnia,bo w kraju upaly teraz spadl pierwszy duzy deszcz i auto juz mnie nie cieszy. Puszcza wode na bocznych uszczelkach-srodek dachu ok kropelka nie poleciala ale po bocznych daje ostro woda.Czy ktos z obecnych forumowiczow spotkal sie z takim tematem lub sam ma cabrio i podobny problem,czy serwis jest w stanie na 100% cos poradzic w takiej sytuacji?prosze o pomoc :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Jak auto po dzwonie to może być źle złożone. Częsty przypadek w cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuras Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 U mnie też, z jednej strony uszczelka trochę puszczała woda, rozwiązaniem było uszczelnienie uszczelki auto kitem (uszczelniacz w laskach o konsystencji gumy) do kupienia w sklepach motoryzacyjnych. Po ściągnięciu uszczelki przesmarowałem ranty, założyłem uszczelkę i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts