kovalsm Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam wszystkich. Ostatnio stwierdziłem w moim aucie problem. Mianowicie kiedy jadę w korku na jedyneczce bez wciśniętego gazu i sprzęgła i chcę delikatnie dodać gazu, auto nie rusza płynnie tylko szarpnie i dopiero wskakuje na obroty. Czy może ktoś miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FujiMario Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ja tez tak mam. czy to może być wina poduszki silnika?? mi szarpie również na 4 przy ok 60 gdy lekko musnę gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalsm Napisano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Właśnie też pomyślałem o poduszce, ale zauważyłem wyciek oleju przy skrzyni biegów i nie wiem czy to jakoś się nie wiąże ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mmanio Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam ! Podepnę się do tematu... ostatnio też zauważyłem że szarpie zarówno na jedynce jak i pozostałych biegach ale ma to miejsce po tym jak autko dłużej postoi...Po kilku minutach jazdy problem znika, może ktoś zna przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalsm Napisano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wczoraj wymieniłem pękniętą poduchę (łącznik) i jest wyraźna poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnTurek Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Którą, tą hydrokinetyczną u góry od strony rozrządu czy tą na dole, po środku, od strony zderzaka tzw. reakcyjną (w kształcie ósemki 8)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalsm Napisano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Tą w kształcie ósemki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FujiMario Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ile kosztowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalsm Napisano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 138zl, ale ile za wymianę to nie wiem,bo płaciłem hurtem za wymianę sworznia i uszczelniaczy skrzyni biegów - w sumie robocizna 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A firmę poduchy pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovalsm Napisano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 sisco, czy jakoś tak [ Dodano: 2010-07-29, 23:12 ] już wiem SASIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolo1988 Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 u mnie też szarpało wymieniłem czujnik położenia wału i po problemie nie zawsze to poduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts