Maks79 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Hello Zauważyłem, że między wyświetlaczem, a półeczką jest szczelina jak na zdjęciu. Czy tak ma być? Wyświetlacz trzyma się sztywno. Dodam, że w tym miejscu trzeszczy trochę deska - jak przyłożę tam palucha to przestaje trzeszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Walnij pięścią w parapet, w kierunku przodu samochodu. ;-) Przedtem popuść śrubki pod maskownicami głośników na podszybiu. Możliwe, ze ktoś zdejmował parapet i nie do końca włożył go na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak jak Przemo pisze, albo chwyć róg wystający do ciebie deski i spróbuj wepchnąć leciutko na dół i do przodu, tak pod kątem, tylko najpierw poluźnij śrubki od parapetu, a jak to nic nie da to między mocowanie a wyświetlacz daj podkładki do śrub... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzięki koledzy. Wieczorkiem popróbuje i dam znać czy się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A ja napiszę że taka szczelina to norma. Często w tą szczelinę wpadają różne podłużne drobiazgi, np patyczki od nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 U mnie też taka szczelina od początku - 2gr się zapodziało, ale hałasu narobiło tyle, że szybko ją znalazłem... Teraz ląduje tam tylko telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A u mnie co najwyżej leżą tam okulary jak samochód stoi, bo podczas jazdy i pokonywania zakrętów wszystko z tamtąd spada... Telefon u mnie ląduje w tym gumowym uchwycie obok regulacji świateł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi