maf_5 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich Serdecznie! Wiem że ten temat był już poruszany na naszym forum, nigdzie niestety nie znalazłem instrukcji montażu SD-2 do MEGANE II ph II( nie wykluczam że mogłem czegoś nie doczytać). Mój problem polega na tym że w tej dziedzinie jestem nowicjuszem i nie zabardzo radzę sobie z montażem tego cuda. Bardzo proszę o pomoc, może ktoś z was dysponuje taką instrucją . Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A możesz mi powiedzieć co to jest SD-2 Jakiś nie douczony jestem :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://megane.com.pl/megane-ii-phi-swiatla...m?highlight=sd2 To jest właściwe miejsce na takie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 W temacie podanym wyżej, znajdź posty kol. scar, z tego co pamiętam on o to pytał i opisał po montażu. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi