doneinstein Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam! Poszukuję info o wersji wyposażeniowej mojego scenica II, który był zrobiony we Francji na rynek Belgijski. Silnik to 1.5dci 60kW. Wiem, że mam: klimę auto ręczny elektryczny hands free tylne fotele składane i wyjmowane prawy fotel składany schowek między fotelami przesuwany wszystkie szyby impulsywnie sterowane klamki i lusterka w kolorze nadwozia przednie i tylne przeciwmgłowe lusterka elektrycznie składane środkowe fotochromatyczne 5 biegową skrzynię. Nie mam: tempomatu xenonów bocznych fotochromatycznych skórzanej kierownicy, dźwigni zmiany biegów pół skóry ESP i ASR tylnej szyby otwieranej w klapie navi. Czy to wersja Expression? Thx za pomoc. Waszą odpowiedź podam w WK podczas rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Chcesz mieć pewność 100% to w ASO po numerze VIN nawet wydruk ci zrobią co powinieneś mieć na pokładzie i dokładnie jaka wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doneinstein Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Byłem dziś w ASO i się o to zapytałem, ale odmówili mi wydruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 odmówili mi wydruku Wydruku mogli odmówić, ale przeczytać to żaden problem. Taka procedura. Jak dostaniesz wydruk, to masz kwit obcego auta, którego teoretycznie nie powinieneś mieć, ale jak gość Ci przeczyta, to jaki masz dowód, że Cię o tym poinformował? Żaden (dyktafon się nie liczy). Powiedz facetowi że znasz zasady, niech przeczyta Ci na głos a Ty zapomnisz o sprawie :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doneinstein Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ok, zadzwoniłem raz jeszcze do ASO i dowiedziałem się, że moja wersja wyposażenia w ich systemie nazywa się AP2. A potem cała litania różnych elementów, które mam lub nie. Przy okazji dowiedziałem się, że nie mam czujników ciśnienia w oponach. To może i lepiej, łatwiej mi będzie zmieniać kółka z letnich na zimowe i na odwrót - wtedy gdy ja będę chciał, a nie wulkanizacja będzie miała wolną chwilę. Ok. Dzięki za pomoc, a wydruk z ASO na podstawie VIN będę próbował w dalszym ciągu zdobyć, aby lepiej poznać jego historię. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzerix Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam. Ja jestem posiadaczem Renault Scenoc 2004 r od 1 miesiąca i w trakcie jak nabywałem samochód pojechałem do Renault Pabich do Piły i zrobili mi wydruk od razu po numerach VIN.Kosztowało mnie to 50 zł ale miałem pewnosc co w nim było robione i jaki ma przebieg autentyczny.Nie robili zadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts