P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No cóż w końcu to Twoje auto :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zrobiłem jak mówiliście Kupiłem tarcze z klockami za 270zł lecz używane, ale stan tarcz i klocków jest idealny, zero kantu. Komplet z auta na rozbiórkę, anglika. Na tarczach moglo być przejechane max 2-3 tys km. Po włożeniu tarcz wszystko chodzi jak należy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Adek4100, gdzie udało Ci się kupic taki zestaw w takim stanie i cenie? może będą miec jeszcze jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_k Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A ja zakupiłem tarcze tu, razem z klockami. Tarcze ATE, klocki TRW, 628PLN razem z dostawą. http://allegro.pl/tarcze-tyl-renault-megan...1217950304.html Przesyłka szybko, z tym że zamawiałem telefonicznie. Mogę polecić z czystym sumieniem. Pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 http://allegro.pl/megane-ii-2-02-06-emblem...1181721670.html Napisz do gościa, spoko koleś, nie dość że kontakt super, wieczorem się zgadaliśmy, to jeszcze wysyłając o tym mnie poinformował i wysłał instrukcję co i jak mimo że wiadomo co robić :) Powołać się na mnie powiedzieć że kumpel brał tarcze nie dawno z klockami i czegoś takiego potrzeba :) Ps. pozostała mi jeszcze zmiana klocków bo tych nowych nie moglem założyć :) Problem z cofnięciem tłoczków, za chiny nie chcą się cofnąć a z przodu poszło bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Bo z tyłu są wkręcane tłoczki.Musisz go naciskać i kręcić chyba w prawo,jak mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Dałem radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi