radzio3313 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mój problem polega na tym ,że gdy podchodzę do meganki to sama się otwiera...Nie wszystkie czujniki wykrywające ruch w klamkach działały już dawno , jednak mogłem otwierać przez pociągnięcie a teraz sama się otwiera . Dodam iż wszystkie przyciski do zamykania na klamkach działają. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemilk Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Czy udało Ci się rozwiązać ten problem? Mam ostatnio taki sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odpinaj po kolei od wszystkich drzwi wtyczki(te między drzwiami a słupkiem) i sprawdzaj kiedy problem ustąpi . Szukaj problemu w drzwiach przy których problem ustąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi