lechukud Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam .prosze powiedziec mi bo nie mam jnstrukcji czy to normalne ze za kazdym razem jak wylaczam silnik to automatycznie zalacza mi sie hamulec.auto nigdy nie jest na ,,luzie,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 lechukud, tak to normalne, tu instrukcja do pobrania: http://members.chello.pl/rbanas/renault/manuale.htm Pobierz jeden z 5 " 3. manual scenicII phI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantreys Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam jestem posiadaczem renault scenic II 1,9 dci disel z 2003r. W awaryjnej sytuacji musiałam zerwać awaryjny hamulec w bagażniku . Kilku znajomych mechaników pytałam i niewiedzą jak to naprawić . Nie chciałabym z tym się udawać do aso . Proszę o pomoc może ktoś wie jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 A co chcesz naprawić? Włóż rączkę linki na swoje miejscce w bagażniku, następnie wyjmij całkowicie szufladkę pod siedzeniem kierowcy. Tam w głębi za takim prożkiem jest kostka z bezpiecznikami. Wyciągnij na chwilę bezpiecznik 20A (pierwszy rząd z lewej strony) aby wyłączyć komunikat o usterce hamulca. Poczytaj TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantreys Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wielkie dzięki chyba wszystko jest na dobrej drodze (hamulec zadziałał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi