nimrod32 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 rozwiązaniem są opony na przedpołudnie i na popołudnie :) Proszę nie robić z tematu targowiska i śmietnika. Jeszcze jeden wpis nie w temacie i wszystkie te posty lecą w niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Korzystając z dnia wolnego założyłem zimówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Autko żony już jeździ na nowych zimóweczkach, w moim zmiana kół w piątek. Autka służbowe w większościu już mają zmienione kółka. Teraz przynajmniej nie ma kolejek, a tydzień w tą czy w tą nie robi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja od wczoraj mam założone, a u nie przekładka droga bo na alusach 90 zł. droga??? u mnie w Poznaniu od 100zł w sezonie nawet 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja dziś przebułem szczeniaczka w nowe dziś zakupione oponki Kleber Krisalp HP2... zmiana opon z wyważeniem kosztowała mnie 55 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 co to juz zima zeby zmieniać i niszczyć oponki zimowe?? chyba że wy już macie zime z tamtego roku przed oczami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 patrulo, Na forum już pisano kiedy trzeba dokonać zmiany Poczytaj sobie Nie rób offtopa :! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja nie zmieniam, bo mam całoroczne (wiem, że g*wna, ale dostałem za małe pieniądze), Micheliny Energysaver czy jak to sie tam ma... Nie pytajcie skąd i za ile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a ja czekam sam nie wiem na co rano jak jadę do pracy już parę razy była temperaturka na minusie :-| może w sobotę w końcu wymienię ;-) na wiosnę mam nadzieje że już zainwestuje w jakieś ładne alumki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja dziś założyłem zimowe kapcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja jestem umówiony już na sobotę , ja mam zimówki na stali ale chce wyważyć więc musze podjechać do wulkanizatora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 założyłem dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja oponki zmieniłem już tydzień temu. Ale to głównie z tego względu, że miałem już kiepskie oponki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ja też już po wymianie. Może dość wcześnie, ale nie chcę potem tańczyć jak baletnica przy pierwszym śniegu. Już raz to przerabiałem, ryzyko zbyt duże. Poza tym sporo jeżdżę i nie chciałbym po pierwsze stać w kilometrowej kolejce do wymiany, a po drugie stwarzać zagrożenia na drodze na letnim ogumieniu. A co do kosztów, to u mnie 89 złotych (wymiana z wyważeniem plus depozyt opon, bo niestety nie mam gdzie ich trzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A ja dziś założyłem zimówki. Koszt przekładki i wyważenia - 15zł/opona. No i kupiłem 2 sztuki prawie nówek na zimę Michelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi