grabek246 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 P_r_z_e_m_o, ale chcialbym taki wyswietlacz juz zeby radio bylo podlaczone... mysle ze taki http://allegro.pl/renault-megane-99-01r-wy...1256596006.html bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja nie mogę! :evil: Masz radio firmowe montowane w renufkach? Jak nie masz to szukaj radia razem z wyświetlaczem do tego konkretnego modelu radia, razem z kabelkami + ewentualnie pilot do sterownia montowany do kierownicy. Jak kupisz taki zestaw na wyświetlaczu będziesz miał komunikaty radia, zegarek i temperaturę. Inaczej wydasz niepotrzebnie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3ryw Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Przemo , mam pytanie odnośnie wyświetlacza, czy wszystkie wyświetlacze te z miejscem jak ktoś określił na komórkę, wyświetlają również temperaturę czy są też takie wyświetlające jedynie zegarek, bo chciałbym do swojej Megi zamontować wyświetlacz z zegarkiem i temperaturą, obecnie mam półeczkę, a sprzedawcy na allegro nie są w stanie określić co będzie wyświetlać ich towar , nie chcę kupić samego zegarka. Jeśli są różne wersje to może znasz numer części tego zegarka z termometrem. Już nie aktualne wyświetlacz kupiony dla ewentualnych zainteresowanych wyświetlacz z temperaturą - opis na samym wyświetlaczu na naklejce BORG 12V 7700 839 142 22700-02AT - myślę że po tym symbolu można rozróżnić te z temperaturą od samych zegarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 j3ryw, grzebiąc ostatnio trochę w necie natrafiłem na fajny wyświetlacz który z powodzeniem można zamontować u nas w autkach : http://www.cubeelectronics.com/dzialanie.php jest bardziej funkcjonalny od tego co mamy ,więc niedługo zabieram się za jego montaż jak ktoś chętny to link u góry 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 andrzej27r, powiem Ci ze bardzo przyjemnie to wyglada, jak zamontujesz to wrzuc gdzies fotki moze skopjuje pomysl;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 zamówiłem z zielonym podświetleniem ,u mnie będzie pasował w miejscu wyświetlacza od radia ,ma dużo funkcji ,i wogóle przyjemny bajer ,jak tylko zamontuję napewno zapodam fotosy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Fajny bajer, tylko gdzie ja mam go zmieścić ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam ! Interesuje mnie zainstalowanie termometru i zegara w samochodzie. Lusterko(reczne) juz mam z termometrem,lecz nie mogę znależć kabli ,które podłącza się termometr.Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie się znajduje kabel od termometru? I jeszcze muszę kupić środkowy wyświetlacz z zegarkiem i wyświetlaczem temperatury. Wyświetlacz -ten będzie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 najpierw zobacz jakie kable masz za wyświetlaczem . Opis kablologii juz był na forum . Jaki masz wyświetlacz teraz ? tu juz poruszaliśmy ten temat : http://megane.com.pl/megane-i-phii-wyswiet...light=termometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 nie mam nic jest wnęka taka pusta wraz z tymi swiatelkami od zapiecia pasów i od niezamkniętych drzwi. Ale za tą wnęką jest złączka 6-gniazdowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 być moze to ta czarna kostka z 6 pinami ,przeczytaj powyższy temat,a wszystkiego się dowiesz . Heh jak chciałeś mieć czujnik temperatury można było zainwestować w to : http://www.cubeelectronics.com/termo.php aktualnie jestem w fazie wymiany na taki wyświetlacz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ale tam nic nie ma o kablu z ktorym mam sie spiąć z termometrem.Poszukuję kabla który idzie ze środka samochodu,do drzwi i póżniej do lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 no popatrz a ja tam widzę komplet informacji...kabel do czujnika i masę czujnika: ,jeśli takowej wtyczki niemasz to można sobie dorobić,jeśli jest wtyczka a brak pinów do termometru to też nie problem ,instalujesz owe lusterko z czujnikiem i kabelki ciągniesz do wyświetlacza ,ot cała filozofia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 wlasnie sprawdzilem. Owe kabelki mam wszystko jest,ale gdzie się znajduje drugi koniec tych dwóch kabelków.xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 zobacz czy niemasz pociągniętej instalacji aż do drzwi ,może akurat jest elektryka do lusterka poprowadzona 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi