P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Temat scaliłem z już istniejącym. Następnym razem temat poleci w niebyt. Proszę korzystać z opcji , a nie zakładać nowych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 W drzwiach są tylko kable od głośników. To pewnie troszkę wczesniej jest ten kabel tuż przed tym wężem co wchodzi do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 weż miernik w dłoń , i poszukaj jak masz dostęp do wiązki ,jeden koniec już masz ,drugi napewno szybko znajdziesz ,albo po kolorach,albo po pomiarach a jak nie to niewiem jaki problem kabelek pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 JAk fabryka wstawiła te kable to gdzieś musiała je zostawić... I teraz muszę się dowiedzieć gdzie te kable zostawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Megan92, Przeczytaj w tym temacie na 1 str. szósty post od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3ryw Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Megan92, co do wyświetlacza którego link wymieniłeś, to powinien być ok, ja od "Renuwki 2005" kupiłem swój, raczej nie powinno być problemu powinien być tak jak w opisie aukcji z zegarkiem i termometrem. U mnie nie ma wiązki w desce do wyświetlacza muszę sobie sam dokombinować, ale to musi poczekać do wiosny brak garażu. Na razie termometr uruchomiony w domu pokazuje temperaturę za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Kurcze nie mogę znaleźć tych kabli które idą do termometru. :/ według mnie znajdują się gdzieś za schowkiem od pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 jak zdejmiesz daszek to tą wiązką można poruszać i zobaczyć dokąd biegnie ,szybciej już byś te 2 kabelki nowe położył ,też obstawiam ze będzie to za schowkiem ,jak będe miał chwilkę wolnego czasu to porobię fotosy i zobaczę jak to dokładnie u mnie idzie ,ale najprędzej to w niedziele ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kupiłem zegarek od kolegi z forum. numery na nim: BORG 12V 7700 421 037 22706-00 AT pod spodem jeszcze 7097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No i... Daj zdjęcie, bedzie łatwiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turcjusz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam, czy moglby ktos opisac wtyczke w tym zegarku z termometrem? Jakby kolega spojrzał na pierwszą stronę wątku to by kolega ją zobaczył. Przypominam, że na forum piszemy stosując pl-literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a wiec panowie probowalem zalozyc ten zegarek i napotkalem kilka problemow, niestety nie udalo sie. otoz z lusterka wychodza dwa kabelki oba bialem. nalezy je doplaczyc do kostki w drzwiach niestety nie mam pojecia do ktoryh pinow. nastepnym problemem jest kostka. popatrzcie na djecie zamieszczone przez uzytownika gojgien na pierwszej stronie. moja kostka wyglada jak na zdjeiu natomisat nowa ktora dostalem wyglada tak na czerwony tam gdzie w starej. tam gdzie pusto ma byc bialy z czerwona linia, natomiast drugi rzad w ktorym sa dwa czarne(gora i dol) to w nowej kostce sa oba podpiete na gorze a na miejscu drugiego czarnego jest jakis bezowy. zolty i niebieski taki sam. teraz juz kompletnie nie wiem jak zrobic zeby dzialalo. ma moze ktos jakis pomysl? jesli ktos kto ma ten czujni moglby sprawdzic czy wychodza mu biale kaelki od niego i w ktore miejsca wchodza w kostce(w drzwiach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czujnik temp (kolorów kabli nie pamiętam czy białe) podpinasz do B3 i C1/B2 (któraś z mas). Wszystko to masz na schematach elektryki, tylko trzeba chcieć zerknąć. Skoro stara kostka wygląda identycznie jak ta z fotki to zapewne wystarczy tylko podpiąć konektor od czujnika, podpiąć sam czujnik i wszystko będzie grać. Nowa kostka zapewne jest od czegoś innego i dlatego kolory i układ kabli się nie zgadza. ps. Piszesz tak, że ledwo da się to odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 fred, a nie orientujesz sie moze do czego potrzebny jest ten kabalek o koloze bezowym?? a nie wie ktos jak mozna rozpoznac ktory z tych dwoch kabelkow to masa a ktory czujnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Skoro stara kostka wygląda identycznie jak ta z fotki to zapewne wystarczy tylko podpiąć konektor od czujnika, podpiąć sam czujnik i wszystko będzie grać. I dokładnie tak masz zrobić, po co komplikujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi