bordowy Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam, dzisiaj wchodzę do auta naciskam start i auto nie chcę odpalić. Na komputerze pokazuje komunikat Lenkradsperre defekt. Proszę pomóżcie bo nie wiem co robić auto kupiłem 2 tygodnie temu i już coś jest nie tak:/ Po naciśnieciu star słychać tylko takie pstryknięcie i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Czyli uszkodzona blokada kierownicy po naszemu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 a koła masz skręcone, czy na wprost?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 bordowy, zwijacz od AB się zepsuł...poczytaj na forum,jest tego sporo...nawet manual jest jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordowy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak się okazało za bardzo spanikowałem ... Podładowałem akumulator i auto odpaliło. Komunikat o problemie ze wspomganiem świecił ale to pewnie wynikało z brakiem prądu do wspomagania. Trochę sie wystraszyłem całym tym zamieszaniem ale już wszystko jest chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffaell2 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 poczekaj poczekaj - to meganka. Niedługo zaczną się prawdziwe problemy Ale fajne są i dlatego je kupujemy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi