[email protected] Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 witam,ostatnio zauważyłe że jadąc (100-120) po nierównym i połatanym asfalcie ,autem zaczyna bujać na boki i nie trzyma toru jazdy ,mam opony r16 20555 czy to wina opon,czy to amortyzatory ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Wina opon też możliwa ale dla pewności posprawdzaj dokładnie amortyzatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 witam z tyłu są wymienione a przód nie , a objaw taki że autem kołysze że trzba zwolnić bo aż znosi na boki [ Dodano: 2010-10-30, 21:07 ] witam, dzisiaj pojechałem na warsztat ,auto na podnośnik i wszystko chyba jasne ,tylne amortyzatory wymieniłem w czerwcu na nowe KYB i prawy tylny do wymiany cały zalany olejem i moje pytanie czy trzeba kupić nowy komplet czy można jedną sztukę [ Dodano: 2010-11-17, 18:17 ] witam,wymieniłem uszkodzony amortyzator na nowy i auto pomyka bez zastrzerzeń, a uszkodzony wysłałem do sklepu na gwarancji i już dzwonili że gwarancja uznana i wysyłają nowy amortyzator (będzie na zapas).A najważniejsze żeby uznali warancje trzeba mieć paraon zakupu i podbitą gwarancję przez mechanika,pozdrawiam i dzięki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi