wojtek_r95 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam, własnie moj megi dostałem do rak i w zwiazku z tym mam kilka pytan, swieci mi kontrolka poduszek + service, ale to jest do zrobienia, ale czy w zwiazku z tym moze to byc powodem nastepujacych rzeczy: - po wyciagniecie karty nie blokuje sie kierownica, a z tego co wiem to powinna; - nie pikaja pasy kierowcy gdy nie sa zpiete; - centralka nie blokuje sie automatycznie po ruszeniu auta (oczywiscie uruchomiona - dwukrotne pikniecie); - cemtralka nie zamyka schowka. No i czy swiecaca kontrolka poduszek moze byc/jest powodem w/w problemów? Za wszystkie informacje z góry dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 chyba to nie powinno miec ze soba za duzo wspolnego. poduchy to pewnie styki do przeczyszczenia (kierowca, pasazer i boczne w fotelach) - NA ODLACZONYM AKUMULATORZE! reszta to moze byc wada w oprogramowaniu UCH, jaka masz wersje auta? wczesniej np centralka sama zamykala drzwi a teraz przestalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a czy auto dzwona nie mialo??? ja ogladalem taka jedna (gosc kompa nie zdazyl wymienic - za wczesnie przyjechalem hehe:) i po dzwonie i miala podobne objawy, blad poduszek byl, nie blokowal kierownicy... po dzwonie komp ma zaprogramowane zeby odblokowac na stale blokade kierownicy, centralny i cos tam jeszcze, przynajmnie tak mi gosc w ASO tlumaczyl, wiec sprzedajacemu pieknie podziekowalem jedyne co pomaga na to to wymiana ktoregos modulu, bodajze tego ktory sie znajduje w okolicy recznego... (tak mi tlumaczono) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 - cemtralka nie zamyka schowka. Przykro mi ale nie masz ryglowanego schowka, tylko w CC są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 takie objawy wystepowaly u mnie jak wymontowalam w ogole modul sterowania poduszkami... ale wszystko sie zgadza, kierownica sie nie blokuje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi