cinas Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Witam Mam problem z radiem Posiadam radio i nawigację o uruchomieniu silnika na nawigacji mam godzinę i na tym koniec radio nie reaguje na przyciski nie daje się włączyć , był odłączony akumulator Poprzedni właściciel twierdzi iż wszystko działało Może wystarczy wbić kod do radia , ale nie wyświetla się monit o kod Edytowane 9 Października 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 hmmmm szczeniak III z rynku wtórnego... a nie to ph2 - prototyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 cinas_, a próbowałeś odłączyć akumulator? Jeśli masz kod do radia to odłącz aku podepnij znowu, wbij kod radia i może zaskoczy...-taka mała sugestia, można spróbować, nic nie zaszkodzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie wiem jak jest w Scenicu III ale w Meganie III po odłaczeniu nie trzeba wbijać kodu do radia - uruchamia sie bez problemów. Podobno dopiero przełożenie do innego auta spowoduje pojawienie się prośby o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix1984 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 I jak z tym radiem ruszyłeś temat jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Temat z przed 4 lat, radio było uszkodzone i wymieniłem na inne Edytowane 9 Października 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwmedsony Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 nie moge włączyć radia akumulator odłączałem, bezpieczniki sprawdzone jest ok do radia napięcie dochodzi . co zrobić moge samemu? są jakieś skróty klawiszowe do uruchomienia czy cos podobnego? Regulamin forum się kłania. pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Z tyłu radia jest bezpiecznik. Żadnej reakcji? Może woła o wpisanie kodu jak jest z innego samochodu? Edytowane 22 Października 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi