woser Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam serdecznie zabrałem się za wymianę świec w moim szczeniaku i niestety utknałem bo mam odrobinę przy krótki klucz ale w zupełności starczyłby mi gdybym zdjał tą czarną pokrywę odkręciłem śruby, poodpinałem czujniki ale nie chce zejść, gdzie to jeszcze trzyma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 To jeszcze lewe tylne koło odkręć, ;-) Po co to odkręcałeś, trzeba było dłuższą przedłużkę załatwić. Teraz trzeba to wszystko odkręcić, Zacznij od odkręcenia przepustnicy. Załatw sobie uszczelki pod kolektor dolotowy i na przepustnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 O nie zazdroszczę tam grzebać przy scenicu, beznadziejny dostęp, trzeba działać po omacku. Załatw sobie długi klucz z marketu za 5 zł i zaoszczędzisz sobie sporo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi