Elvik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, mam prośbę do doświadczonych kolegów - zerknijcie proszę na tę sztukę http://otomoto.pl/renault-scenic-i-wl-salo...-C16394034.html Warto jechać pół Polski obejrzeć na żywo? Dziękuję za wszystkie sugestie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wygląda ładnie, a ponieważ ma pełną dokumentację, to wg mnie można się tym autem zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witaj. facet podał VIN, zadzwoń do serwisu w Grudziądzu, podają przez telefon ostatnie przeglądy. Ja ze zdjęć zbytnio nie zauważyłem złych. Może inni coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Koleżanko auto jest na Liście :Lista samochodów Renault Scenic II, które są objęte kampanią serwisową : Warszawa 09.06.2010. Jak wpiszesz VIN w google pojawi się strona ""www.uokik.gov.pl/download.php%3Fplik%........... ""plik do ściągnięcia w PDF i pozycja 1983 jest ten numer. Nie wiem czy to istotne, bo takie kampanie są prowadzone w pojazdach różnych marek( jakaś wada fabryczna -) , ale może jakaś karta przetargowa przy zakupie. I ciekawe,czy właściciel był w serwisie i to wykonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Z tą wadą to też to znalazłam - trzeba sprawdzić czy usunięto wadę, tu jest o tym: http://megane.com.pl/23756.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wygląda nieźle poza fotelem kierowcy na który zwróciłbym uwagę-jest jakoś dziwnie wymiętoszony i to w zupełnie niespotykany dla mnie sposob :shock: gałka zmiany biegów nie ma plakietki (chyba, albo jest starta). Sprawdź wg VIN w serwisie, jeżeli zgadza się z przebiegiem to umawiaj się na kontrolę... Akcja serwisowa nie bedzie żadnym problemem nawet jeżeli gość tego nie zrobił, załatwia się to od ręki, moim zdaniem to nie argument do zbicia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tu jest więcej zdjęć: http://gratka.motostat.pl/tresc/renault-sc...dcd3a7d05101a,1 Może ktoś jeszcze się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jak na moje niefachowe oko blenda na tylnej klapie trochę się nie zgrywa z plastikiem na zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 no i faktycznie, wg. dodatkowych zdjęć ponadto brak zaślepki albo wkręta tylnego zderzaka, ten fotel kierowcy jest bardzo zdewastowany. Ktoś raczej grzebał przy tylnym zderzaku, może serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Z tego co oglądam inne ogłoszenia to ta tylna blenda nigdzie się nie zgrywa idealnie ze zderzakiem :shock: Może jakiś właściciel przy kości albo coś miał problem z wsiadaniem i suwał tyłkiem po siedzeniu i dlatego takie pomiętolone? tak mąż ma w drugim samochodzie gdzie ma skórzane siedzenia - auto jest dość wysokie i się źle wsiada. Wygląda podobnie choć ma przebieg 2x taki jak ten Scenic :roll: Czy przebieg byłby zaniżony? Chociaż z drugiej strony autentyczność przebiegu można sprawdzić skoro był serwisowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Co do blendy-sam mam SII phII od nowości i bez kolizji tyłem i blenda zbyt dokładnie nie schodzi się ze zderzakiem. Co do fotela to mój ostatni nabytek czyli Grand Scenic II ph II zwany Cichociemnym ma podobną tapicerkę jak linkowany i podobny przebieg-teraz 76000km i ma tylko pomarszczony skórzany element siedziska, mnie tutaj szokuje wymietolone oparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 No i drążek zmiany biegów ktoś potraktował jak zdrapkę. Fakt że nie było to nigdy trwałe w ph I, no ale bez przesady, nie po 80 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Koleżanko auto jest na Liście :Lista samochodów Renault Scenic II, które są objęte kampanią serwisową : Warszawa 09.06.2010. Jak wpiszesz VIN w google pojawi się strona ""www.uokik.gov.pl/download.php%3Fplik%........... ""plik do ściągnięcia w PDF i pozycja 1983 jest ten numer. Nie wiem czy to istotne, bo takie kampanie są prowadzone w pojazdach różnych marek( jakaś wada fabryczna -) , ale może jakaś karta przetargowa przy zakupie. I ciekawe,czy właściciel był w serwisie i to wykonał. Żadna karta przetargowa - bo ASO robi to gratis. Nie wchodziłem na link, ale ostatnia akcja dotyczyła zmiany oprogramowania sterownika hamulca ręcznego (tego elektrycznego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie koniecznie sprzedający może wiedzieć, co było powodem wezwania do serwisu....A każdy" hak" na handlarza jest plusem dla kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 1) brak tempomatu 2) przebieg conajmiej dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi