oko26 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam Od kilku dni na większych dołkach podczas uginania się samochodu słyszę takie chszęszczenie. Czy to Amortyzatory? a może sprężyny o coś trą?, a może to z dużych mrozów. Dodam jeszcze że słychać to na przodzie samochodu w momencie uginania (w dołach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 łożyska Macphersona do wymiany !!! Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ale no nie dzieje się gdy skręcam tylko gdy wpadam w dół, a łożyska makpersona to chyba przy skrętach powinny być słyszalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 No to się mylisz - wymienisz i się uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 oko26, Nie przejmuj sie tym chrzęszczeniem. To chrzęszczą gumy drążka stabilizatora. Ja tak mam co kazdą zimę. Po puszczeniu mrozów mija jak ręką odjął. Byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 To chrzęszczą gumy drążka stabilizatoraOne to raczej stukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 W Grand Scenicu też tak miałem jak były mrozy. Mam kumpla na stacji diagnostycznej, wszystko posprawdzaliśmy i było OK. Po przyjściu wiosny problem minął. Auto sprzedane także do dziś nie wiem co to się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 One to raczej stukają Zgadza się ale to dotyczyło starej wersji scenica. W nowym nie ma gum na końcach drążka tylko łączniki. Gumy są w części środkowej i one tak chrzęszczą gdy są namarznięte. Mam tak już czwartą zimę i na wiosnę zawsze problem ustępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mi też tak trzeszczało. I w tym roku, i w ubiegłym. Ale trzeszczało kilka razy i przestało. Nawet nie czekałem do wiosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzięki za odpowiedz: A przy okazji tematu, co sądzicie o tych amorach czy to na pewno są nowe i orginalne: http://allegro.pl/show_item.php?item=1374340130#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi