piotr.i.am Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam! Czy ktoś wie jak reagują Meganki 106km na Chip? Warto robić takie umocnienie czy auto będzie się psuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 hm powiem tak - jak kupowałem meganke pytałem o to samo (tutaj na forum). Odpowiedź brzmiała tak - 1.5 85 można było podciągnąć w pobliże 1.5 105 (bez fapów) ... a jeśli chodzi o podciąganie 1,5 105 wyżej zostało mi to odradzone ze względu na i tak już wyżyłowany stosunek mocy/pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 tylko, że 85 KM i 106 KM to są inne silniki. Nie jest to ta sama jednostka podciągnięta softem. Ktoś tu na forum podciągał 1,5 dci 106 w MII do ok 120 KM. Może się wypowie jak to się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fido Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 odradzam kolega zrobił i ma problemy z turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Pytanie gdzie robił i jakie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi