rav85 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Proszę Was o opinię czy takie cudo w ogóle działa czy jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto? http://allegro.pl/gwizdki-odstraszacz-zwie...1429455281.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Widziałem reportaż na TVN Turbo na temat tych odstraszaczy i wynik był zaskakujący bo one w ogóle nie działały, więc raczej kasa w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Merkaba, hmm a ja teściowi zamówiłem. Pracuje w piekarni i nocą jeździ przez lasy gdzie pełno zwierzyny - no zobaczymy czy zauważy róznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wiesz reportaż był na wysokości lato 2009 roku więc może od tamtego czasu się coś poprawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Merkaba, Tak masz rację - samopoczucie sprzedającego te gwizdki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 No trudno - może teściu będzie psychicznie spokojniejszy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja używam tego od 4 lat psychicznie czuję się lepiej czy działa nie wiem bo ja tego nie słyszę . Moje są lepsze od tych co sprzedają na allegro bo kupione w markecie za 5 pln. Więc jak nawet nie działają to strata nie wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ten wynalazek ma nie odstraszać zwierzaka, tylko zatrzymać go w miejscu, żeby nasłuchiwał co się dzieje a nie właził na jezdnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 w KRK w Selgrosie gwizdki są po 3.99pln ale nie wiem czy działają :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dam Wam znać za jakiś czas czy teściu zauważył różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimbo Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Gwizdki pomagają pod warunkiem że dzwięk jest o odpowiednej częstotliwości a obawiam się że te z biedronki czy tesco są zrobione na sztuke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Z tego co osobiście wiem i słyszałem, to równie dobrze można by przykleić kawałek, że się brzydko wyrażę "kupy" zamiast tego i miało by to ten sam efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi