ikss Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam, Posiadam Megane II 2004 r. prod. z fabrycznym radiem CD. Podczas słuchania płyt czesto dochodzi do przerw w odtwarzaniu. Nie musza to byc "wielkie" doły w jezdni aby pojawiały sie "pauzy". Miałem okazje sprawdzić jak działa podobne radio w Lagunie z 2005r i nie bylo tam tego problemu. Zastanawiam sie czy może być to wina lasera czy po prostu te radio tak ma...? Proszę o podpowiedzi. Ikss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronkz Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Stary post, ale znam odpowiedź, więc odpowiem... Chodzi tutaj o pamięć radia... A dokładniej: radio zapamiętuje powiedzmy 5 sekund piosenki naprzód, żeby w razie wstrząsu mieć co odtwarzać i nie robić przerwy. Twoje radio może takiej pamięci nie mieć, skoro na małych dziurach przerywa, radia starszej daty takie już na płyty tak miały, więc nic z tym nie zrobisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 U mnie również przerywa.Radio Tuner List.Nauczyłem się z tym żyć. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baker Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja tak mialem ale tylko z plytami nagrywanymi na kompie, oryginalnych nie przerywa. Teraz jak cos nagrywam do auta to zapisuje z najmniejsza predkoscia i nie ma problemow z odtwarzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Prawdopodobnie macie już wyrobiony amortyzator lasera. Jak sama nazwa wskazuje, amortyzator lasera, na dołkach tłumi skoki czytnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 U mnie jest to samo w radio. Megane II PH II. Ono nie obsługuje mp3. Czy można zakupić i wymienić na inny model z mp3 aby pasował do oryginalnego wyświetlacza w aucie ? Czy wtedy nie było z mp3 ? Rok auta to 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi