kamil-1984 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam Moja Meganka Kombi ma już prawie 150 000km i w zawieszeniu nie było nic robione. Zaczyna powoli coś hałasować np. jak ruszam jest taki stuk, amorki z przodu słabo trzymają i tylne na zakrętach również, coś z przodu stuka jak się jedzie po nierównościach. Moja prośba: co wymienić czyli jakie części (chcę wszystko zrobić za jednym zamachem), gdzie mogę dostać dobre a zarazem tanie części. Czekam na podpowiedzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Najpierw musisz zidentyfikować co jest do wymiany. Nie ma sensu wymieniać elementów, które nadal są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam A czy na stacji diagnostycznej są w stanie wykazać mi wszystkie elementy do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Tak, bez problemu, problemem jest kumaty diagnosta. który będzie to robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiken Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Was. Panowie zaniedbałem trochę moją Renie, nie dbając o jej zawieszenie. Byłem ostatnio na przeglądzie, posprawdzali, pobujali - wszystko ok wg nich. Natomiast coś mi stuka jak jeżdżę po nierównościach w prawym przednim kole i zauważyłem tez że tylna belka jakby siada. Także zabieram się do wymiany zawieszenia. Mimo że jestem facetem, nie kręci mnie jakoś temat motoryzacji więc jestem zielony jeśli chodzi o zawieszenie. Powiedzcie proszę co muszę wymienić... chciałbym całość, bo od 3 lat nic nie zmieniałem. Pozdrawiam Edytowane 10 Grudnia 2014 przez tiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Nie obędzie się bez remontu, najlepiej tam gdzie cięcie naprawiają tylne belki częściami z certyfikatami i numerami referencyjnymi koncernu PSA, inaczej zostaniesz obsłużony częściami z Chin. Pod linkiem znajdziesz kontakt. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi