tomaasz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam Niedawno kupiłem samochód, który miał już problem z prawym xenonem (raz się zapalał, raz nie i później już zgasł całkowicie) Wymieniłem zatem "żarówki" i po 2 tygodniach mam ten sam problem - prawy nie świeci :P Mechanik powiedział że pewnie się spalił ale aż nie chce mi się w to wierzyć, gdzie indziej może leżeć problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 W przetwornicy napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaasz Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Xenon i przetwornica okazały się dobre, zatem podejrzenie padło na przewody - macie jakiś pomysł gdzie mogły się przetrzeć/przerwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonnio Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kolego mam podobny problem. Tzn u mnie lewy ksenon czasami mruga przy gwałtownym przyspieszaniu. Czasami nawet gaśnie. Żarniki nowe, przetwornice pozamieniane miejscami a problem dalej w tej samej lampie. Wizyta u elektryka niczego nie wykazała. Jeżeli czegoś się dowiesz wspomóż pomysłem a i ja nie omieszkam coś dodać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaasz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 U mnie problemem był przetarty któryś kabelek, niestety nie wiem dokładnie jaki i w którym miejscu. W razie gdybyś nie znalazł daj znać - zapytam mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi