Pit27 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja bym wezwał "fachowca", sam tak zrobiłem w poprzednim samochodzie (miałem tylko 1 klucz), gość przyjechał z "budki dorabiania kluczy", nie pozwolił mi patrzeć, otworzył w ciągu 30sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ewentualnie trzeba się dostać pod auto znaleźć kable do rozrusznika, najważniejszy jest gruby czerwony. Podajesz na niego + z innego aku, - gdzieś do jakieś większej śruby. Istnieje prawdopodobieństwo, że w tym momencie CZ może otworzyć drzwi. Ale na pewno wtedy można będzie próbować otworzyć za pomocą przycisku CZ na konsoli centralnej. Nie powiem jak jest w phI, ale w phII przycisk centralnego nie reaguje, jeśli auto było zamknięte pilotem. Ja kiedyś otwierałem auto 2 wsuwkami do włosów, udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Pit27, Ja bym wezwał "fachowca", Czytaj coś już jest napisane poprzednio na fachowca to trochę nie miejsce bo jestem w Holandii Na forum był kiedyś film jak otworzyć renówkę - chyba w temacie HUMOR. Poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi