brudijr Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Kuzynce ostatnio wyświetliła się oto taka kontrolka na wyświetlaczu: Jest to Meganka 1,6 - 1997r. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 poziom oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jest to Meganka 1,6 16v 1997 nie było takiej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 sory, bez 16v ;] (poprawione) Czyli tzn, że jest za dużo oleju? Bo u mnie pisze oil ok, a wcześniej mowiła, że jej sie takie coś nie pokazywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Pokazywało, albo kółeczka i wtedy jest bardzo dobrze. Albo kreseczki i wtedy trzeba uzupełnić olej w silniku. Nie zwróciła uwagi. A tak poza tym to instrukcje trzeba czytać, a nie wyrzucać na makulaturę. ;-) PS Kuzynka czasem nie wymieniała oleju w silniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ps. chodzi o ten znaczek obok napisu oil, dla niewtajemniczonych :P co do kółeczek i kreseczek to wiem, bo sam mam Megi, ale 1 raz spotkałem się z takim znaczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 znaczek bagnetu ?? u ciebie też pokazuje wystarczy nacisnąć w czasie napisu oil ok przycisk od kompa Chociaż nie wiem bo u mnie jest licznik angielski i mam mile per galon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mnie się zawsze tak wyświetla jak zapalam silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrzys73 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 nawiązując do tematu miał ktoś taki przypadek że poziom oleju był dobry czyli same kołeczka a obok napisu oil nie było ok co to może oznaczać dodam tyko że przy kolejnym zapalaniu jest wszystko dobrze i tak co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi